4 Temmuz 2017 Salı

web tasarim ucreti Mersin

 Web tasarım fiyatları şehirden şehire hatta ilçeden ilçeye değişmektedir. Bu paylaşımımda sizlere Mersin web tasarım ücretlerinden örnekler verecağim.

Türkiye'nin hemen hemen her il'inde bir web hizmet firmasına ulaşmak mümkün olmasına rağmen firmalar arama motorları aracılığı ile Mersin ve Mersin dışındaki şehirlerden en çok web dizayn fiyatları Mersin kelimesini sorgulatıyorlar. Firmaların tercihlerini Mersin firmalarından yana kullanmalarının en büyük nedeni Mersin tasarım firmalarının daha fazla referansa sahip olması.

Her şirket hizmet almak istediği tasarım firmasının daha önce büyük işletmelere hizmet vermiş olmasını ister. Bir firma ne kadar çok referansa sahip ise işinde o kadar kaliteli olduğu anlamını taşır.

Web tasarım fiyatları Mersin

Mersin web tasarım fiyatları web tasarım hizmetleri'nin oldukça revaçta olan bir sektör olmasından sebep birçok il'e göre daha uygun fiyatlıdır.

Mersin web tasarım ücretleri nedir?

Mersin web tasarım fiyatları istenilen özelliklere göre değişmekle birlikte ortalama fiyatlar şöyledir;

Kurumsal site tasarımları: 750-1.000 tl arası

Makale sitesi tasarımları: 750-1.000 tl arası

Haber sitesi tasarımları: 1.000-1.200 tl arası

E-ticaret siteleri: 1.000-1.500 tl arası

yukarıdaki fiyatlar sıfırdan yapılacak özel web tasarımlar için verilmiştir. Ajansımızın fiyat politikası olup, aşağı yukarı değerleri içerir.

özel web tasarımları yukarıdaki gibi fiyatlandırılırken, hazır web tasarımları (wordpress tema, opencart tema vb. gibi) 50 tl'den başlayarak 1.000 tl'ye kadar değişiklik gösterir. Hazır web tasarım temaları için dijitalsat.com dijital ürünler sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

En güncel fiyatlarımızı sitemizden inceleyebilirsiniz. Fiyat bilgileri için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Doğru web tasarım;

0212 664 55 32

0212 558 95 44

0531 500 95 44

destek@dogruwebtasarim.com

 

Etiketler: web sitesi tasarım Mersin, web site tasarımı Mersin, Mersin web hizmetleri, Mersin web paketleri, Mersin web hizmetleri

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder