26 Haziran 2016 Pazar

Kurumsal web tasarimin size katacagi deger

Merhaba bu paylaşımımızda kurumsal web tasarımının size katacağı değerden bahsedeceğim.

Kurumsal web tasarım niçin önemlidir?

Kurumsal web tasarımı firma açısından çok önemlidir. Çünkü müşterileriniz sizi web sitenizden bulur ve iş yapıp yapmayacağına karar verecektir. Gelişigüzel tasarlanmış, hazırda bulunan web tasarımları firmanızın kurumsal kimliğini parlatmayacak ve sizi rakiplerinizden ayrı bir konuma taşımayacaktır.

Öncelikle bilinmelidir ki kurumsal web tasarımı, kurumsal web tasarım firmaları yapar. Bu nedenle ilk yapmanız gereken kurumsal bir web tasarım firması ile anlaşmak olacaktır. Doğru web tasarım hizmetleri olarak kurumsal web tasarım,web yazılım, seo hizmetleri vermekteyiz.

Şimdi asıl sorunun cevabına gelecek olursak;
Seo çalışması yapılmış kurumsal web tasarım size müşteri veya kullanıcı olarak dönüş yapacaktır. Bunların yanında bilgisayar tablet ve telefon uyumlu olan web tasarımlar web sayfanızı her çeşit bilgisayardan ulaşılabilir hale getirecektir. Kurumsal web sitesinin gerekliliğini açıkladıktan sonra bu hizmeti alırken nelere dikkat göstermemiz gerektiğini açıklayayım.

Yukarıda da bahsettiğimiz gibi kurumsal web tasarımını, kurumsal web tasarım firmaları tarafından yapılır. Web tasarım firması seçerken bölgenize yakın olan firmaları tercih etmeniz faydanıza olacaktır. Örnek olarak biz İstanbul web tasarım firması olarak İstanbul ve çevresine daha rahat hizmet verebiliriz.

Dikkatle üzerinde durulması gereken bir diğer konu kurumsal sitelerin mutlaka dinamik bir yapıya sahip olmaları şarttır. Çünkü dataların anlık değişebilmesi lazımdır. Ayrıca yeni içerikeri eklemek hızlı ve zahmetsiz olmalıdır. Bunun için kurumsal web sitelerin mutlaka dinamik, yani yönetim paneli olan web siteleri olmaları zorunludur.

Kurumsal web tasarımı yaptıran çoğu firma seo hakkında fazla bilgiye sahip olmadığı için web sitesi yaptırırken seo uyumlu olmasına özen göstermemektedir. Bu yüzden site tasarımı harika olsa dahi rakiplerinin hep bir adım gerisinde kalırlar. Biz doğru web tasarım olarak kurumsal web tasarım yanında kurumsal seo çalışmasınında yaptırılması gerektiğini belirtiyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder