16 Haziran 2016 Perşembe

Dogru web yazilim

Merhaba biz istanbul web tasarım firması doğru bilişim olarak;

Wordpress teması, opencart teması ve kendi geliştirdiğimiz php web yazılımı sayesinde talep ettiğiniz her türlü web sitesini kurabiliriz. Ayrıca hazırda bulunan wordpress emlak teması ve wordpress teknoloji teması sayesinde emlak web sitelerinizi ve teknoloji web sitelerinizi hemen kurup teslim edebiliyoruz. Tam Seo uyumlu web tasarımlarımız sizi yandex ilk sayfaya çıkartması muhtemeldir.

Hazırda bulunan opencart giyim teması ve opencart teknoloji teması sayesinde giyim web sitelerinizi ve teknoloji web sayfalarınızı çabucak kurabiliyoruz. İstediğiniz özel web tasarım, css web tasarım veya psd web tasarım varsa bu opencart web tasarım projesini hayata geçirebiliriz.

Özel web tasarım fiyatları, web yazılımı fiyatları ve seo fiyatı için bizden web tasarımı fiyat teklifi, web yazılımı fiyat teklifi veya seo hizmetleri fiyat teklifi almanızı öneririm.

Makul fiyatlı web tasarım yaptırmak, Makul fiyata web yazılımı yaptırmak ve Makul fiyata seo çalışması yaptırmak için diğer memnun referanslarımız gibi sizlerde bizi tercih edin.

Kurumsal seo hizmetleri konusunda firmamızı tercih ederseniz memnun kalırsınız. Seo hizmeti sunan firmaların bir çoğu google arama motorunda seo çalışmaları nasıl yapılır kelimesini araştırırken doğru bilişim size bu hizmeti profesyonel olarak sunabilir.

Profesyonel olduğumuz konular;

CSS, CSS3, HTML, HTML5, BOOTSTRAP, JAVASCRIPT, JQUERY, PHP, CODEIGNITER

Yapabileceğimiz siteler;

Forum siteleri, Blog siteleri, Kurumsal siteler, Emlak siteleri, E-ticaret siteleri, Yorum siteleri, Sosyal ağ, Arama motoru, Rehber siteleri, Araç kiralama siteleri, Okul siteler, Dernek siteleri, Köy siteleri, Bilişim siteleri, Teknoloji siteleri, İmza siteleri, Şikayet siteleri, Canlı destek sistemleri, İçerik yönetim sistemleri, Kayıt tutma siteleri, Haber botları, İçerik botları, Wordpress eklentileri, Opencart eklentileri, Takip sistemleri, Barkodlu geçiş sistemleri, Barkodlu yemek dağıtım siteleri

0212 664 55 32

0531 500 95 44

destek@dogruwebtasarim.com

Çırpıcı mah. 1. Taşocağı sok. No:70/B

Zeytinburnu / İSTANBUL

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder